- Thank you received: 0
MIT campus
Neki is látok, amennyire lehet. S egy kicsit haladunk is. Persze a plüssdekás mellett Azuminak is szentelek némi figyelmet. A szerelés persze így is eltart kb reggelig, alíg van id?nk pihenni.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Jó reggelt, virágszálak! ?k meg itt hozzátok jöttek." mondja Jeff egy bögre kávéval a kezében.
-"Na én le is léptem."
-"Öööö... Sumimasen..." nyögi ki Azumi és összébb rántja magán a laza kimonót, majd szinte fénysebességgel rohan fölfelé.
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Kik ezek? Basszus, annyi marhaságot álmodtam össze. Azt hittem valami ügynökök és jól elvisznek minket." mondja öltözködés közben, majd lementek. Ekkor közli veletek a három jóember, Mr. Christopher Torres, Mr. James D. Stanley és Miss Takara Miyata hogy a Mitsuhama Computer Technologies ügynökei és a hirdetésedre jöttek válaszolni. Eszerint egy mainframe gépet ajánlanak a humanoid drone bluepritjeiért cserébe.
-"Anyám meg fog ölni..." könyököl oldalba Azumi.
Közlöd velük, hogy persze tovább fejleszthetik, de a jogokat ti is megtartanátok mind fölhasználás, mind továbbfejlesztés, mind kereskedelem céljából. Erre Azumi letörli a verejtékgyöngyöket a homlokáról és megkönnyebbülten sóhajt föl. Ennek fényében egy Zöld hostot tudnak nektek fölajánlani [két dekásnak mond is valamit a zöld 9, Access 4, Control 4, Index 4, Files 2, Slave 2], kipróbálni nehéz volna, de vállalják a beszerelést és három hónapig a szervizt. Ez persze ingyenesen benne van a dologban, de vissza is lehet utasítani ha nincs rá szükségetek. Addig a 3 hónapig nem változtathattok a hardveren, ha megteszitek, akkor nem szervizelnek tovább. Innent?l már csak alá kell írni a szerz?dést mindkett?töknek, mint föltalálóknak. A gép persze nem nagy, már most meg is tudjátok tekinteni [3-4 gépet kihoztak, hisz egyik sem nagyobb mint egy kis h?t?, beszerelés után persze igen, de a vázszerkezet miatt]. Amennyiben így akarnátok kipróbálni, megthetitek, de a szoftverekre nem vállalnak garanciát.
Csapat riadó!
Gondolom, hogy Jeff er?sen meglep?dik az üzleten, mint a többi fiú is, f?leg amikor mi is bemutatjuk a prototípust, és hallja az üzlet kapcsén el?adott történetet, mi és miért is készül.
Természetesen a "családi vállalkozás" kitétel kapcsán közben én is gondoskodok, hogy Azumi szülei tudjanak err?l. S bizakodásomat fejezem ki, hogy ha a Renraku nem volt gyorsabb az üzlettel, akkor gyorsabb lesz a gyártással.
Azt is jelezve, hogy a 2.0s verzióra van ötlet, csak kellene anyag a protípusokhoz. Természetesen megemlítve, hogy milyen is lenne a 2.0s verzió. (Mi mindent próbálunk majd beszerezni)
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Te jó ég! Ezen minden tele van értelmezhetetlen karakterekkel! Aika, te tudsz oroszul?"
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Moderáció
- Reported Article Comment by TheElf
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?