MIT campus

More
14 years 10 months ago #586 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- A FAB lehet hosszabb is, ha kap táptalajt. De lesz sok más meglepetés is. De most foglalkozzunk a plüssdekással

Neki is látok, amennyire lehet. S egy kicsit haladunk is. Persze a plüssdekás mellett Azuminak is szentelek némi figyelmet. A szerelés persze így is eltart kb reggelig, alíg van id?nk pihenni.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 10 months ago #587 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
Az esetleg egyszer majd elkövetkezend? nászéjszaka többszörös elpróbálása és persze a hosszú szerelés után már b?ven világos van, mikorra végeztek. Illetve tompa félhomályos szürkeség, mert az es? még mindig esik. Alig aludtatok egy keveset, már ébredni is kell. Álmosan kászálódtok le egy szál hálókimonóban a konyhába egyformán ügyetlenül, mintha egy éjszaka alatt hasonultál volna Azumihoz. El?ször azt hiszed, hgoy a srácok szórakoznak amikor három inkább MIB ügynökre emlékeztet? figurát pillantasz meg az asztal körül.

-"Jó reggelt, virágszálak! ?k meg itt hozzátok jöttek." mondja Jeff egy bögre kávéval a kezében.
-"Na én le is léptem."

-"Öööö... Sumimasen..." nyögi ki Azumi és összébb rántja magán a laza kimonót, majd szinte fénysebességgel rohan fölfelé.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #588 by TheElf
Én is gyorsan kimentem magam, hogy gyorsan átöltözzek. De ezzel "pillanatok alatt" végzek, mintha riadót fújnának. Van ebben némi gyakorlat, még ennél álmosabban is. Nagyjából meg tudom tippelni, hogy miért is akadnak vendégek. Ehhez mérten öltözöm, készítem a papírokat és viszem le a plüssdekást... Bemutatva a csapatot is.

More
14 years 10 months ago #589 by Nyarlathotep
Gyorsan egyenruhába vágod magad, Azumi meg hirtelen office ladybe megy át.

-"Kik ezek? Basszus, annyi marhaságot álmodtam össze. Azt hittem valami ügynökök és jól elvisznek minket." mondja öltözködés közben, majd lementek. Ekkor közli veletek a három jóember, Mr. Christopher Torres, Mr. James D. Stanley és Miss Takara Miyata hogy a Mitsuhama Computer Technologies ügynökei és a hirdetésedre jöttek válaszolni. Eszerint egy mainframe gépet ajánlanak a humanoid drone bluepritjeiért cserébe.

-"Anyám meg fog ölni..." könyököl oldalba Azumi.

Közlöd velük, hogy persze tovább fejleszthetik, de a jogokat ti is megtartanátok mind fölhasználás, mind továbbfejlesztés, mind kereskedelem céljából. Erre Azumi letörli a verejtékgyöngyöket a homlokáról és megkönnyebbülten sóhajt föl. Ennek fényében egy Zöld hostot tudnak nektek fölajánlani [két dekásnak mond is valamit a zöld 9, Access 4, Control 4, Index 4, Files 2, Slave 2], kipróbálni nehéz volna, de vállalják a beszerelést és három hónapig a szervizt. Ez persze ingyenesen benne van a dologban, de vissza is lehet utasítani ha nincs rá szükségetek. Addig a 3 hónapig nem változtathattok a hardveren, ha megteszitek, akkor nem szervizelnek tovább. Innent?l már csak alá kell írni a szerz?dést mindkett?töknek, mint föltalálóknak. A gép persze nem nagy, már most meg is tudjátok tekinteni [3-4 gépet kihoztak, hisz egyik sem nagyobb mint egy kis h?t?, beszerelés után persze igen, de a vázszerkezet miatt]. Amennyiben így akarnátok kipróbálni, megthetitek, de a szoftverekre nem vállalnak garanciát.

Csapat riadó!

More
14 years 10 months ago #590 by TheElf
Azumi próbálhatja ki a szerzeményeket, ezt javarészt okosabb rábízni javarészt. A szerz?dési feltételeket természetesen saját jogásszal is átnézzük. Jogviták esetén illetékes bíróság kikötésénél, tekintve, hogy a hallgatók magánemberek, az ? állandó lakhelyük szerint illetékes bíróságot kötjük ki. Ennek függvényében megkötjük az üzletet, ha addig nem érkezik hirtelen "jobb ajánlat".

Gondolom, hogy Jeff er?sen meglep?dik az üzleten, mint a többi fiú is, f?leg amikor mi is bemutatjuk a prototípust, és hallja az üzlet kapcsén el?adott történetet, mi és miért is készül.

Természetesen a "családi vállalkozás" kitétel kapcsán közben én is gondoskodok, hogy Azumi szülei tudjanak err?l. S bizakodásomat fejezem ki, hogy ha a Renraku nem volt gyorsabb az üzlettel, akkor gyorsabb lesz a gyártással.

Azt is jelezve, hogy a 2.0s verzióra van ötlet, csak kellene anyag a protípusokhoz. Természetesen megemlítve, hogy milyen is lenne a 2.0s verzió. (Mi mindent próbálunk majd beszerezni)

More
14 years 10 months ago #591 by Nyarlathotep
Els? becsatlakozás után riadtan ugrik ki a rendszerb?l.

-"Te jó ég! Ezen minden tele van értelmezhetetlen karakterekkel! Aika, te tudsz oroszul?"

Csapat riadó!

Time to create page: 0.259 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.